همه چیز درباره مشاوره کسب و کار

کسب و کار

مشاوره کسب و کار چیست؟ 

مشاوره کسب و کار به چه معناست؟ کار آفرینی و ایجاد اشتغال یکی از چالش برانگیز ترین کارهایی دنیای امروز است. بسیاری تصور می کنند داشتن یک ایده خوب و خلاقانه برای راه اندازی یک کسب و کار و موفقیت در آن کافیست. اما ایده ناب و خلاقانه تازه شروع کار است. ما در این مقاله سعی داریم به مبحثی به نام مشاوره کسب و کار بپردازیم و اهمیت آن را برای افراد کارآفرین یا حتی سازمان ها و شرکت های بزرگ بیان کنیم.

  • اگر شما هم می خواهید یک کارآفرین باشید.
  •  می خواهید یک کسب و کار استارت آپ یا یک کسب و کار خانگی راه اندازی کنید.
  • شما هم می خواهید کسب و کارتان به سود دهی مناسب برسد.
  •  دوست دارید انتخاب های دقیق تری در زمینه کاری خود داشته باشید.
  • ترجیح می دهید استراتژی های مناسبی برای فروش یا توسعه کسب و کارتان داشته باشید.
  • یا اگر می خواهید با تحلیل رقبای خود حرف اول را در بازار بزنید بهتر است این مطلب و مطالب لینک شده به این صفحه را با دقت مطالعه کنید.

هدف ما ایجاد بهترین استراتژی های کاری برای هر نوع کسب و کاری است.

 

 

همه چیز از یک ایده شروع می شود:

افراد زیادی هستند که ایده هایی نابی در سر می پرورانند، اما چرا تنها بخش کمی از این افکار قابلیت عملی شدن دارند؟ یا چگونه تنها بخشی از این ایده های ناب در نهایت با موفقیت همراه می شوند؟ و ده ها پرسش دیگر که که پاسخ هر کدام از این سوال ها می تواند شکست یا پیروزی فرد را در کسب و کارش در پی داشته باشد.

ایده ها و افکار:

ایده ها افکاری هستند که تنها در ذهن ما رشد می کنند وبدون مانع به موفقیت می رسند. این موضوع اما در دنیا واقعی کمی نیاز به بررسی و تحلیل دارد. درست است که ایده ها کوچکترین شعله یک پیروزی هستند ولی باید نوع اجرای این افکار را هم مورد بررسی دقیق قرار داد.

در حقیقت می توان ایده را به عنوان المانی مهم در راستای چیدن مراحل در نظر گرفت. پس باید گفت: داشتن یک ایده عالی و هیجان انگیز به همان میزان که می تواند باعث رشد شما شود، می تواند موجبات شکست شما را هم به راحتی فراهم کند.

استراتژی

 ایده ها برای رسیدن به موفقیت نیاز به اصلاح دارند:

مشاوره کسب و کار یکی از تخصصی ترین حرفه ها در حوزه دیجیتال مارکتینگ و بازاریابی است. حتی شاید بتوان آن را پایه ای ترین بخش این حوزه تجاری در نظر گرفت. همانطور که گفتیم ایده ها افکاری هستند که برای ما شکلی روشن از پیروزی را ترسیم می کنند.

این مسیر روشن تنها زمانی برای صاحبات ایده می تواند خوشایند باشد که آنها با کمترین میزان هزینه، کمترین ضرر و حتی هزینه های اولیه بتوانند به آن دسترسی داشته باشند. در حقیقت هدف اصلی مشاوران تخصصی کسب و کار کم کردن ریسک های مسیر ایده هاست.

 

ایده ها تنها با تحلیل و بررسی های دقیق قابلیت اجرا شدن هستند:

در اولین قدم شما باید برای هدف خود تحلیلی درست (دلیل مناسب) پیدا کنید. ایده های شما باید برای دیگران کاربردی باشند. هر چه کسب و کار شما زندگی افراد را بهبود ببخشد به همان میزان هم می تواند با استقبال بیشتری از سوی جامعه هدفات مواجه شود.

درک درست از ایده و هدف:

بسیاری از افراد تصور می کنند که ایده ها همان اهداف هستند و این اولین قدم اشتباه در شروع یک بیزینس است. نقش مشاوره کسب و کار دقیقاً از همین نقطه شروع می شود. مشاوران استراتژیک کسب و کار برای شما فرق این دو را به درستی مشخص می کنند.

ایده شما را به عنوان نگاهی کلی در نظر گرفته و آن را بخش بندی می کنند. در مرحله بعد برای رسیدن به خواسته نهایی شما و تکمیل ایده ای که دارید، هدف هایی کوتاه مدت، میان مدت و بلند مدت را در نظر گرفته و نقشه راه ایمن تری را برای شما ترسیم می کنند.

نکته:

دقت داشته باشید که هرچه این هدف ها درست تر و دقیق تر باشند شما با ریسک کمتری می توانید به خواسته های نهایی خود برسید.

 

مشاوره کسب و کار نگاهی تحلیلی به بازار:

به طور حتم هر شخصی که ایده ای در سر دارد، توانایی رسیدن به آن هدف را هم تا حدودی خواهد داشت. فرد ممکن است بنا بر تجربیات شخصی خود در زندگی و کار، روند های خاصی را برای پیشرفت پلن های کاری خود در نظر بگیرد. اما آیا این شکل از نگاه می تواند کافی باشد. به طور قطع خیر.

داشتن تجربه و دانش به صورت همزمان است که می تواند یک استراتژی کامل را برای رسیدن به هدف ایجاد کند. کار اصلی که مشاوره کسب و کار برای شما می تواند انجام دهد. تحلیل شرایط و پیدا کردن امن ترین راه و کم ریسک ترین راه برای به دست آوردن هدف نهایی است.

مشاوران کسب و کار در چه چیزی مهارت دارند؟

شاید یکی از مهمترین المان هایی که باعث می شود یک تجارت یا کسب و کار به نتیجه برسد، درک درست نیاز جامعه است. افراد زیادی هستند که با این نگرش توانسته اند با حداقل هزینه و سرمایه پرسود ترین تجارت ها را ایجاد کنند.

این افراد معمولاً به وسیله تحلیل شرایط، بررسی نیاز های روز و از همه مهم تر توان مالی و شخصی که برای برطرف کردن هر کدام از این نیاز ها دارند. کسب و کاری ایجاد کرده و آن را به بهره برداری مناسبی رسانده اند.

کار اصلی مشاوره کسب و کار در حقیقت بررسی شرایط ایده مورد نظر، و بهبود کیفی و کمی آن در هنگام اجرا است. مشاوران این حوزه سعی می کنند در چندین مرحله بهترین راهکار ها را برای عملی شدن افکار شما ایجاد کنند. بخشی از اصلی ترین این مراحل به صورت کلی عبارت اند از:

  • ایده و افکار شما را به دقت گوش کرده و آن ها را از نظر اجرایی شدن و ریسک انجام، بررسی کنند.
  •  آن ها سعی می کنند افکار شما را با شیوه مخصوص خود طبقه بندی کرده، هزینه های احتمالی را پیش بینی کنند.
  •  ایده های خود را در مورد افکار شما بیان کرده و بهبود پلن های کاری شما کمک می کنند.
  •  هزینه ها، پلن هایی با ریسک زیاد و پلن هایی با ریسک کم را برای شما تشریح می کنند.
  • رقبای شما را شناسایی کرده و نقاط قوت و ضعف آن را تحلیل می کنند.
  • تمامی تحلیل های انجام شده را با نیاز عمومی جامعه و کاری که شما راه انداخته اید در نظر گرفته و برای کسب و کار شما پلنی کلی در نظر می گیرند.
  •  بعد از قطعی شدن روند اصلی کار، هدف گذاری هایی کوچکتر در نظر گرفته می شود و به صورت دوره ای برای آن ها زمان تعیین می شوند. تا کارها در مدت زمانی مشخص انجام شده و روندی صعودی و منظم را طی کند.

نکته مهم : مراحل گفته شده دقیقا به ترتیب نیست و هر مشاور کسب و کاری می تواند روند و ترتیب مخصوص خود را داشته باشد. موارد بالا تنها نگاهی کلی به عملکرد مشاوران کسب وکار است.

پویایی کسب وکار

 

در این بخش باید خاطر نشان کنیم:

که مشاوره کسب و کار، کاری بسیار استراتژیک بوده و نیاز به درک بالای تحلیلی از شرایط تجارت مورد نظر دارد. از این رو باید فرد تحلیل گر بر مباحثی چون: تبلیغات، دیجیتال مارکتینگ، روانشناسی بازاریابی و بازاریابی تا حدود زیادی اشراف داشته باشد.

داشتن این زمینه ها علمی و تخصصی موجب می شود، فرد در هنگام تحلیل شرایط کاری برای تجارت مد نظر، بهترین تحلیل و پلن های استراتژیک را در نظر بگیرد.

 سرمایه گذاری و مشاوران کسب و کار:

در کنار موارد گفته شده ممکن است افرادی سرمایه اولیه یا امکانات شروع بیزینسی را داشته باشند. اما در انتخاب آن مردد باشند. در چنین شرایطی هم می توان بر روی مشاوره کسب و کار حساب باز کرد. مشاوران این حوزه در چنین شرایطی امکانات، بودجه و شرایط فرد را در نظر گرفته و بنابر تحلیل هایی که از این موارد و البته از شرابط اقتصادی دارند، شروع تجارتی خاص را پیشنهاد می کنند.

تجارت های گوناگون و استراتژی های متنوع:

مشاوره کسب و کار امکان درک بهتر شرایط بازار را به شما خواهد داد. احتمالاً در ابتدای کار چند شکل تجارت یا بیزینس کوچک را در نظر می گیرید.

هر کدام از این ایده ها و پلن ها نیاز به بررسی بیشتر و همخوانی با شرایط شما دارند. در این میان شخص مشاوره دهنده سعی می کند با بررسی ابعاد پروژه ای که در نظر دارید، ریسک انجام و حتی موفقیت آن ها بررسی و تحلیل کند. ( برای این کار  معمولا از موارد هفت گانه و مختصر گفته شده در بخش قبلی استفاده می شود ).

بعد از این مراحل و برخی روند های دیگر شما و مشاورتان به نظری مشترک خواهید رسید. نظری که همه چیز، اعم از شرایط اقتصادی، میزان کشش بازار ، استقبال عمومی و از همه مهمتر توانایی های شما را برای اجرا کامل در بر میگیرد.

نکته:

  • مشاوره کسب و کار برای انتخاب یک بیزینس موفق می تواند یکی از امن ترین راه ها برای شروع یک تجارت کم ریسک در نظر گرفته شود. 

 

آِیا در روند کار هم نیاز به مشاوران استراتژیک وجود خواهد داشت؟

در شروع هر نوع کسب و کاری باید یک موضوع را جدی بگیرید. در هر بخشی از کار شما نیاز به مشاوره با افراد خبره خواهید داشت. اگر سعی کنید تنها با تکیه بر اطلاعات شخصی و دانش فردی کارها را پیش ببرید، دیر یا زود با مشکلاتی بزرگ و کوچک مواجه خواهید شد.

اما:

این موضوع بدان معنا نیست که قرار باشد شما برای هر تصمیمی نیاز به مشاوره کسب و کار داشته باشید. بلکه این موضوع کمی پلن محور (تکیه بر نقشه های استراتژیک کاری) است. کافیست روند پیشرفت تجارت خود را طبقه بندی کرده و بعد از پایان هر بیزینس پلن، استراتژی جدید و ارتقاء یافته خود را به کمک مشاوران کسب و کار تنظیم و تاریخ گذاری کنید.

این روند را می توان امن ترین و البته کم ریسک ترین روش برای پیشرفت های کوتاه و بلند مدت در نظر گرفت.

مشاوران کسب و کار بیننده هایی نکته سنج:

اگر شما بخواهید کسب و کاری کوچک یا بزرگ را ایجاد کنید. تنها می توانید به قابلیت های تولیدی خود اتکا کنید. در صورتی که بررسی ریسک تولید، شکل تبلیغات، هزینه های اجرای کار و بسیاری از مواردی دیگر، هر کدام موضوعی قابل بحث و تخصصی هستند. مشاوره کسب و کار به شما دیدی کلی از موارد گفته شده را داده و کسب و کار پیشنهادی شما را از منظرهای گفته شده مورد تحلیل و بررسی قرار می‌دهد.

 

 

چگونه موفقیت استراتژی طراحي شده را اندازه گیری کنیم؟

استراتژی كسب و كار زمانی موفق است که مستقیماً مسئول رشد و بهبود عملکرد رقابتی یا مالی باشد. موفقیت یک برنامه استراتژیک را می توان با نظارت بر طیفی از شاخص های کلیدی عملکرد ارزیابی کرد.

شاخص عملکرد کلیدی یک مقدار قابل اندازه گیری است که به کسب و کارها اجازه می دهد عملکرد خود را در یک دوره زمانی معین ردیابی و تجزیه و تحلیل کنند. این امر سازمان ها را قادر می سازد تا موفقیت خود را در دستیابی به اهداف تعیین شده خود ارزیابی کنند. با این حال، مهم است که:

  • این شاخص های کلیدی عملکرد سطح دستیابی به اهداف تعریف شده در مرحله دوم فرآیند تدوین استراتژی را اندازه گیری کنند.
  • شاخص های کلیدی عملکرد ها قبل از اجرای استراتژی برای اطمینان از اندازه گیری دقیق تعریف شده باشند.
جمع بندی (مقاله : نگاهی به کسب و کار خانگی)

در پایان باید گفت: دقت در انتخاب شغلی که بتوانید در آن پیشرفت های بزرگی داشته باشید اولین نکته در شروع یک کسب و کار خانگی است. هرچه انتخاب دقیقتری داشته باشید به همان نسبت هم می توانید زود تر به سوددهی مناسب برسید. اما نکته آن است که شما هیچگاه نمی توانید به صورت دقیق این شغل را انتخاب کنید.

تمامی افرادی که سعی در شروع یک کسب و کار خانگی دارند تنها می توانند از بین گزینه های موجود کم ریسک ترین آن ها را انتخاب کرده و آن را به نتیجه برسانند.

در چنین شرایط بهترین راه شرکت در جلسه های مشاوره کسب و کار است. افراد متخصص در این حوزه می توانند به عنوان مشاورانی قابل در این کار شما را یاری کنند. دایره دید وسیع تر این مشاوران حدالمقدور به شما این امکان را می دهد که کم ریسک ترین شغل را نسبت به توانایی ها و البته ویژگی های فردیتان انتخاب کنید.

 

جمع بندی بررسی ریسک های عمومی کسب و کار: 

ما در این مقاله سعی کرده ایم تا جای ممکن از ریسک های عمومی که برای هر کسب و کاری ممکن است پیش آید صحبت کنیم. درست است که اتفاقات تلخ بسیاری کم حادث می شوند اما بروز به ندرت آنها نباید باعث سهل انگاری افراد خاص یا صاحبان کسب و کارهای گوناگون شود.

ما در این مقاله به صورت کاملاً واقع بینانه در مورد امتیازات بیمه در تداوم و پشتیبانی کسب و کار ها نیز صحبت کرده ایم. برای اطلاعات بیشتر در مورد بررسی ریسک های کسب و کار شما می توانید جلسات کاملاً تخصصی مشاوره کسب و کار رفته و به صورت شخصی در مورد تجارت نو پای خود اطلاعات کسب و کنید.

مقاله ای در مورد بررسی ریسک های مهم در کسب و کار

خلاصه مقاله:

ما در این مقاله سعی کرده ایم بهترین و کم هزینه ترین راه کارهای تبلیغاتی را برای کسب و کارهای کوچک و بزرگ بیان کنیم. شما می توانید برای ایجاد بهترین استراتژی های کاری از جلسات مشاوره کسب و کار بهره ببرید. دقت داشته باشید که موارد گفته شده باید به وسیله متخصص های حوزه مربوطه انجام شوند تا در مدت زمانی کوتاه به بازخورد مالی برسند.

 

جمع بندی:بازاریابی چریکی و رابطه آن با مشاوره کسب و کار: 

در این مقاله سعی کردیم مهم ترین نکات و المان های موجود در بازاریابی پارتیزانی را معرفی کنیم. توجه شود که اگر می خواهید از این روش برای تبلیغات برند خود استفاده کنید، بهتر است مطالعات و اطلاعات بسیار دقیقی از آن داشته باشید. این کار معمولا نیاز به چند جلسه مشاوره کسب و کار دارد.

این روش هر روزه در حال پیشرفت است از همین رو بهتر است برای استفاده از بازاریابی چریکی، اطلاعات خود را بروز رسانی کنید و در شروع از مشاورانی خبره بهره ببرید.

جمع بندی: مشاوره کسب و کار با رویکرد بازاریابی مویرگی

در این مقاله سعی کردیم تا بازاریابی مویرگی را تشریح کرده، انواع و روش های انجام آن را نام ببریم. باید توجه داشته باشید که بازاریابی مویرگی از سمت بسیاری از مشاوران کسب و کار مانند: خانم پریسا آریایی مورد تایید بوده و به عنوان یکی از تکنیک های پیشرفت فوری در نظر گرفته می شود.

نکته آن است که هر نوع کسب و کاری در نهایت نیاز به جلساتی مشاوره گونه برای پیشرفت بیشتر دارد و از این جلسات با نام جلسات مشاوره کسب و کار نام برده می شود.  امروزه تمام تولید کنندگان در هر حوزه ای به این نوع بازاریابی و جلسات این چنینی نیاز دارند.

 

شرکت توسعه کسب و کار باسکار یکی از حرفه ای ترین شرکت های توسعه کسب و کاریست که در کشورمان ایران تاسیس شده است. تمامی افراد این گروه تخصصی از پیشتازان حوزه مشاوره کسب و کار بوده و می توانند بهترین پلن های پیشرفت را برای گسترش کسب و کارتان تدوین کنند.

جمع بندی:

در این مقاله سعی کردیم مزایا و معایب، روند کاری، اهداف و هویت مشاوره کسب و کار را تشریح کنیم. توجه داشته باشید که به دلیل اهمیت بسیار زیاد این مقوله در پیشرفت کاری شما، باید با دقت و اطلاعات کافی اقدام به کسب مشاوره و استخدام یک مشاور کنید.

پیشنهاد می کنیم به هیچ وجه از المان مشاور در کسب و کار خود غافل نشوید. شما می توانید برای دریافت بهترین پکیج های مشاوره کسب و کار به شرکت توسعه کسب و کار باسکار مراجعه کنید. این شرکت یکی از پیشتاز ترین شرکت های توسعه دهنده حوزه کسب و کار در ایران به شمار می رود.

نقطه قوت کسب و کار یا شخص شما: نقطه قوت شما چیست؟

باید اطمینان حاصل کنید که نام تجاری شما از عناصری تشکیل شده و از عناصری الهام گرفته شده است که فقط متعلق به شما هستند: ارزش ها، مزایا و ویژگی هایی که شرکت شما را منحصر به فرد می کنند. این موارد نقاط قوت و متمایز شما را تشکیل می دهند. پس در نهایت باید استاندارد های خود را در این حوزه ها افزایش داده و در نهایت در این حوزه‌ها بی رقیب یا حداقل کم رقیب باشید.

مدتی زمان بگذارید فهرستی از آنچه کسب و کار شما را از دیگران متمایز می کند یادداشت کنید. من در مورد ویژگی های محصول (مانند ظاهر، اجزا یا قابلیت ها) صحبت نمی کنم. منظورم آن است که چگونه محصولات یا خدمات شما زندگی افراد، شرایط یا حساسات آن ها را بهبود می بخشد و به موفقیت آنها در هر حوزه ای کمک می کند.

 

جمع بندی کلی:

در نهایت می توان گفت: برند سازی با هویت نام تجاری گره خورده است و هر دو این موارد بدون در نظر گرفتن پلن های حرفه ای در این حوزه میسر نمی شود. تمامی موارد گفته شده باید به طور دقیق در روند کاری شما (برند سازی نام تجاری شما) در نظر گرفته شوند. تنها در این صورت است که شما می توانید در بلند مدت یا میان مدت به خواسته های قلبی خود در حوزه کسب و کار برسید.

جمع بندی :

در این مقاله سعی کردیم تا مدل های کسب و کار را معرفی و تشریح کنیم. بیزینس مدل ها بخش بسیار مهم و اساسی از مشاغل را تشکیل داده اند و سود دهی، پیشرفت و ادامه کسب و کار شما بسیار به این مفهوم وابسته است. از همین رو بهتر است با کمک مشاوران و کسب و اطلاعات مدل کسب و کار مناسب خود را انتخاب بکنید.

 

جمع بندی مقاله کوچینگ:

در این مقاله سعی کردیم تا با معرفی بیزینس کوچینگ و کسب و کار ها اهمیت آن ها را به شما نشان دهیم. بهتر است به هیچ وجه از نقش موثر کوچینگ در کسب و کار و مشاغل خود غافل نشوید. با مطالع دقیق می توانید یک کوچ مناسب انتخاب کرده و از کمک های او بهرمند شوید.

 

رفتار مصرف کننده بر تقاضا تأثیر می گذارد

یکی از روش هایی که شرکت ها یا اقتصاددانان ممکن است این رابطه را تجزیه و تحلیل کنند، ایجاد نمودارهایی است که قیمت تعادلی برخی کالاها و خدمات را به منظور تعیین توسعه محصول و برنامه تولید آنها ترسیم می کند. رفتار مصرف کننده دیکته می کند که کدام محصولات تولید و فروخته شوند زیرا مصرف کنندگان تقاضایی را ایجاد می کنند که شرکت ها سعی در برآورده کردن آن دارند. در نتیجه، شرکت ها ممکن است رفتار مصرف کننده را در تلاش برای درک تقاضای فعلی و پیش بینی تقاضای آینده مطالعه کنند. این مهم است که شرکت ها ظرفیت تولید کالا یا خدمات کافی را که بتوانند خواسته های مصرف کننده را برآورده کنند، حفظ کنند.

یکی از راه‌های ایجاد رابطه دقیق‌تر بین این دو این است که در نظر بگیریم که چگونه قیمت یک چیزی بر عرضه و تقاضای آن تأثیر می‌گذارد. معمولاً وقتی قیمت یک کالا افزایش می‌یابد، عرضه نیز افزایش می‌یابد، زیرا شرکت‌ها وقتی می‌توانند با قیمت‌های بالاتر بفروشند، مایل به تولید بیشتر هستند. اما زمانی که قیمت یک کالا بالا می رود، مصرف کنندگان در همان زمان عموماً تقاضای کمتری خواهند داشت. این برهمکنش عرضه و تقاضا است که تعیین می کند چه مقدار تولید و مصرف شود و با چه قیمتی به حالت تعادل همگرا شود.

پس تقاضا مهم است یا عرضه؟

جواب هر دو است. با توجه به گفته­های ما در مورد این دو اصل اساسی اقتصادی، تعادل و آرامش بازار از هر دوی این­ها به صورت توامان تاثیر می­گیرند. تناسب بین تقاضا و عرضه بدون وجود عوامل مخرب خارجی می­ تواند منجر به رونق و سلامت فعالیت اقتصادی شود.

 

 بخش آخر (مقاله راه اندازی کسب و کارهای کلان)

راه اندازی کسب و کارهای بزرگ یا رشد دادن کسب و کارهای کوچک با جذب و تزریق سرمایه های کلان می تواند کارآفرینان را دچار چالش های مختلفی کند اگر به طور حرفه ای و فکر شده برای محاسبه بودجه یا به اصطلاح بودجه بندی کسب و کارشان چهه در ابتدای کار و چه در میانه فعالیت کاری نکنند. انواع مختلف بودجه این امکان را به کارآفرینان و مدیران ارشد کسب و کار می‌دهد تا درآمد و هزینه های شرکت و نیز پیش بینی اقتصادی مرتبط با کسب و کار را دقیق تر و بهینه تر بررسی کنند و فرایند تولید و هزینه های مرتبط با آن را سامان ببخشند. بهره مندی از تیمی کارآمد از مدیران اجرایی و مالی نقطه قوت بزرگ و از ملزومات کسب و کارها و شرکت های بزرگ است.

 

جمع بندی : 

همان طور که گفتیم بهره مند بودن از سرمایه اولیه هنگفت همیشه ضامن موفقیت کسب و کار ما نیست بلکه می تواند منجر به هزینه های اولیه غیرضروری و افتادن مسیرهای اشتباه یا ناکارآمد شود. در حالی که شروع یک کسب و کار با بودجه ای محدود اما برنامه ریزی شده باعث می شود در هر مرحله تصمیمات خود را چند باره بررسی کنیم و از بهینه و مفید بودن آن ها مطمئن شویم. همین طور می توانیم با افزایش توانایی های فردی و مهارت هایمان حوزه های جدیدی برای توسعه کسب و کارمان پیدا کنیم.

راه انداختن و اداره کردن یک کسب و کار خوب بیش از بودجه نیازمند ایده اولیه ناب است.

 

بخش آخر: کاتالیزورهای مهم در راه اندازی یک کسب و کار

هر کسب و کاری متفاوت است و الزامات و استانداردهای منحصر به فردی برای موفقیت دارد. با این حال، با استخدام افراد مناسب، سرمایه‌گذاری در توسعه حرفه‌ای کارکنان، بهره‌گیری از فناوری‌های مقیاس‌پذیر، ایجاد روابط کلیدی با شرکای استراتژیک و ایجاد یک کتابخانه قوی از رهبری فکری در صنف خود، هر کسب و کاری می تواند از عناصر اصلی ای که منجر به موفقیت آن می شود یعنی عملکرد، سودآوری و نوید آینده ای روشن بهره مند شود.

 

پس چگونه می توان یک کار آفرین بود؟

کارآفرینی هم یک چالش و هم یک فرصت عالی است و برای موفقیت به ویژگی های خاصی نیاز دارد. هیچ راه درست یا غلطی برای کارآفرین شدن وجود ندارد. ویژگی ها و رفتارهایی مانند آزمایش، پشتکار و نوآوری را می توان با گذشت زمان، تجربه   و آموزش توسعه داد. تا زمانی که روحیه کارآفرینی داشته باشید، می توانید در طول سفر خود از فرصت ها استفاده کنید و بر چالش ها غلبه کنید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.